kmet.BG
Интересно
избери регион
Столична община връчи наградите „Скритото добро” за втори път
 Столична община връчи наградите „Скритото добро” за втори път
Снимка: СТОЛИЧНА ОБЩИНА
Казваме „Благодаря” на всички, които правиха добро без да разчитат на това, че някой ще разбере за това добро. Важното е човекът, към когото е насочено, да го разбере, подчерта кметът на София Йорданка Фандъкова по време на връчване на наградите на Столична община „Скритото добро” на церемония на 1 февруари. 

   
Столична община през последните години създаде над 70 социални услуги, с които помагаме на възрастни хора и на хора с увреждания. Закрихме шест от общо седем домове за деца без родители от стар тип и успяхме да създадем за децата нови центрове от семеен тип. През цялото време ни оказват помощ както представителите на бизнеса и на гражданските организации, така и медиите. Удостоените с приза „Скритото добро” са се включили през миналата година в каузата да се помага на хора в беда, посочи също кметът на София. 
   
Инициативата се провежда за втора поредна година под патронажа на зам. -кмета по социалните дейности Албена Атанасова. Кметът Фандъкова благодари на всички работещи в дирекция „Социални дейности“ . 
   
С приза „Скритото добро” са наградени 107 личности, организации и медии. Награди получиха Българското национално радио (БНР), репортерът Евелина Стоянова, Награди получиха репортерът от програма "Хоризонт" на БНР Евелина Стоянова за своите репортажи на социална тематика, Даринка Илиева от вестник „24 часа”, Благой Цицелков от БНТ, Мария Савкова и Теодора Трифонова от btv, Рада Богданова от Нова телевизия, Весела Веселинова от nоvinite.bg, Маргарита Благоева от агенция „Блиц“. 

Източник: СТОЛИЧНА ОБЩИНА
Публикувано на: 02.02.2016-11:18:27
Реклама
Последни Новини
Емил Желев - кандидат кмет на Изгрев18.10.19г.Завършена е новата пътна връзка от бул. “Брюксел“ до Терминал 2 на летище София11.01.18г.София участва в международен проект за развитие на младежкото предприемачество 08.01.18г.Йорданка Фандъкова: "Подкрепяме инвеститори, които имат отношение към околната среда, чистота на въздуха и новите технологии"16.11.17г.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ХАКАТОН С НАГРАДИ – ЦЕЛТА Е СЪЗДАВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SMART CITY BURGAS03.10.17г.Новата индустриална революция обсъждат на международен форум в Пловдив29.09.17г.ОБЩИНА БУРГАС ПОЛУЧИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА СВОЯТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА14.06.17г.
Интересно
В Народното събрание бе почетена паметта на Апостола на свободата Васил Левски19.02.15г.Коледарчета в общината20.12.12г.За Деня на детето район „Студентски”, съвместно със Столична библиотека организираха среща с автори на детски книжки и конкурс за рисунка02.06.15г.Малина Едрева получи наградата кавалер на Националния орден на изкуствата и литературата на Франция14.06.17г.Ловешкият съд инкриминира използването на марихуана за медицински цели28.03.14г.Тържествено отбелязване на 136 години от Освобождението на София03.01.14г.Завърши най-силното издание на тенис турнира ГЕРБ Оупън в Бургас24.09.12г.
Copyright © 2008 kmet.BG All rights reserved. Privacy Policy.